Κρήτη

Κρήτη: Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο άστεγος ληστής των Σούπερ Μάρκετ

Κρήτη: Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο άστεγος ληστής των Σούπερ Μάρκετ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος ληστής των Σούπερ Μάρκετ στο Ηράκλειο μετά την απολογία του
Τον δρόμο για την φυλακή, πήρε μετά την απολογία του ο ληστής των Σούπερ Μάρκετ στο Ηράκλειο ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που σε διάστημα δέκα ημερών προχώρησε σε δύο ένοπλες ληστείες.

Ο 54χρονος άνδρας απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, ο οποίος και με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκιση του.

Υπενθυμίζεται οτι ο 54χρονος όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε απελπιστική οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς λίγα χρόνια πριν ήταν ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού. Στη συνέχεια ωστόσο χτυπήθηκε από τις ατυχίες της ζωής και αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει άνεργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απανωτές κακοτυχίες του 54χρονου άνδρα οδήγησαν σταδιακά στη γιγάντωση των οικονομικών του προβλημάτων. Ως συνέπεια της οικονομικής κατάστασης, στην οποία είχε περιέλθει ο 54χρονος άνδρας, ήταν να βρεθεί άστεγος. Το τελευταίο διάστημα ο συλληφθείς φέρεται να διέμενε σε παράπηγμα επί της οδού Μάχης Κρήτης.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι τις μέρες πριν προβεί στις ληστείες των σούπερ μάρκετ υπέφερε από την πείνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος δήλωσε ότι ήταν νηστικός για 4 μέρες, πριν πάρει την απόφαση να ληστέψει σούπερ-μάρκετ.