Κρήτη

Κρήτη: “Ξινό” τους βγήκε το γλέντι – Από το τσακίρ κέφι στα κρατητήρια

Ρέντη: Ένας νεκρός από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Συνελήφθησαν, έξι  ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο-Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, 2 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κάλυκες

“Ξινό” βγήκε το γλέντι που έστησε χθες το βράδυ μια παρέα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Όταν έφτασαν στο τσακίρ κέφι άρχισαν να ρίχνουν άσκοπους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα έξι άτομα να συλληφθούν από αστυνομικούς του τοπικού Α.Τ.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (19.01.2020) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, έξι ημεδαποί ηλικίας 19 έως 59 ετών, για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές (18.01.2020) το βράδυ κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε οικία ιδιοκτησίας του 59χρονου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών συνελήφθησαν οι έξι ημεδαποί και ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και σε εξοχικές οικίες ιδιοκτησίας τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
 Πιστόλι με το γεμιστήρα του,
 Περίστροφο,
 2 κυνηγετικά όπλα,
 33 φυσίγγια,
 10 κάλυκες,
 2 μαχαίρια

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.