Επικαιρότητα Κρήτη

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Σε διαθεσιμότητα επίορκοι αστυνομικοί στα Χανιά – «Ξέπλεναν» σκληρούς μαφιόζους

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Σε διαθεσιμότητα επίορκοι αστυνομικοί στα Χανιά – «Ξέπλεναν» σκληρούς μαφιόζους

Πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα έχει απλώσει το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες. Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί στα Χανιά.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες αγγίζουν τρεις επίορκους αστυνομικούς των Χανίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθούν ακόμα και εντός της ημέρας συνολικά τρεις αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, που φέρεται να υπηρετούν σε πόστα «κλειδιά», ακόμα και σε περιφερειακά αστυνομικά τμήματα του νομού.

Οι αποκαλύψεις για εγκληματική οργάνωση με μέλη δεκάδες επίορκους αστυνομικούς που «ξέπλεναν» σκληρούς μαφιόζους, εκδίδοντας εκατοντάδες πλαστές ταυτότητες, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στο «μικροσκόπιο» της υπηρεσίας βρέθηκε επίσης και η πρόσφατη υπόθεση με την έκδοση ταυτότητας σε αλλοδαπό στο Α.Τ. Πλατανιά, με τα στοιχεία όμως να δείχνουν ότι όλα έγιναν νομότυπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αλλοδαπός διωκόταν διεθνώς για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.

Ένα από τα άτομα που είχαν πάρει τέτοια ταυτότητα, ήταν ο δολοφονημένος στη Νίκαια, σε πρατήριο υγρών καυσίμων Αλβανός κακοποιός που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εγκέφαλο της οργάνωσης τον είχε απειλήσει.

ΠΗΓΗ newsit.gr