Επικαιρότητα Κρήτη

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Κρήτης για τον εορτασμό του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Κρήτης για τον εορτασμό του Αρχάγγελου Μιχαήλ
Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, διελεύσεις σχηματισμών μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν μεγάλων πόλεων και ακριτικών νησιών, όπως ανακοίνωσε η ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθεί διέλευση μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν της περιοχής της Αττικής στο διάστημα 11:00 μέχρι 12:00 στο πλαίσιο δοκιμαστικής για τον επίσημο Εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ.

Σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία:

– Περί τις 09:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν  Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας-Κεφαλονιάς-Πάτρας-Μεθώνης-Καλαμάτας-Ταινάρου-Κυθήρων-Μονεμβασιάς-Ύδρας-Ναυπλίου-Τρίπολης-Άμφισσας-Λαμίας.

– Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν  Λάρισας-Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών-Βέροιας- Νάουσας-Έδεσσας-Φλώρινας-Καστοριάς-Ιωαννίνων-Κέρκυρας-Ερεικούσσας-Οθωνών-Παξών-Καρδίτσας-Τρικάλων

4. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Ρεθύμνου-Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου-Καρπάθου-Καστελόριζου-Ρόδου-Σύμης-Τήλου-Κω-Καλύμνου-Λέρου-Σάμου-Σαντορίνης-Χανίων.

ΠΗΓΗ newsit.gr