Κρήτη

Μαραθώνιες οι απολογίες για το αιματηρό επεισόδιο στις Γούβες

Μαραθώνιες οι απολογίες για το αιματηρό επεισόδιο στις Γούβες

Ο 29χρονος και ο 32χρονος πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου λίγο πριν τις 10.00 το πρωί προκειμένου να απολογηθούν στην Ανακρίτρια

Μαραθώνια εξελίσσεται η διαδικασία των απολογιών για τον 29χρονο που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά τον 37χρονο και τη σύζυγό του, κατά το αιματηρό επεισόδιο στην ταβέρνα στις Πάνω Γούβες, αλλά και τον 32χρονο που φέρεται να ήταν παρών στο συμβάν.

Ο 29χρονος και ο 32χρονος πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου λίγο πριν τις 10.00 το πρωί προκειμένου να απολογηθούν στην Ανακρίτρια. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας ενδέχεται να δει ξανά το επίμαχο βίντεο που αποτύπωσε καρέ-καρέ την επίθεση και κατόπιν να υποβάλλει ερωτήσεις στους δύο άνδρες, προκειμένου να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα.

γούβες

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αδερφός του 29χρονου, ο οποίος επίσης φέρεται να είχε συμμετοχή στο επεισόδιο, δεν οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης σε αυτή τη φάση, καθώς στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και έσπασε και τα δύο του πόδια.

Νωρίτερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε η 44χρονη σύζυγος του 37χρονου, η οποία προχώρησε σε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η γυναίκα έχει επίσης τραυματεί από τα πυρά του 29χρονου κατηγορουμένου, όταν με το σώμα της προσπάθησε να προστατεύσει τον άνδρα της, που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Η 44χρονη ζητά το διορισμό τεχνικού συμβούλου βαλλιστικού πραγματογνώμονα-οπλουργού, αλλά κυρίως ζητά να επεκταθεί το βαρύ κατηγορητήριο και στους άλλους εμπλεκόμενους που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και είχαν, όπως υποστηρίζει, ενεργό ρόλο στο αιματηρό επεισόδιο των Άνω Γουβών.