Επικαιρότητα Κρήτη

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για υποθέσεις εκβιασμών και τοκογλυφίας

Προσωπικός Γιατρός: Αντικίνητρο έξτρα συμμετοχής 10% σε φάρμακα, εξετάσεις, νοσήλια για όσους δεν εγγραφούν

Υπό την εποπτεία του τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος η επιχείρηση – Προσαγωγές “γνώριμων” των Αρχών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου αλλά και εντός πόλης – στα ανατολικά προάστια, καθώς και στην περιοχή του Καρτερου, επιχείρηση υπό την ευθύνη του τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, για συγκεκριμένα αδικήματα με βάση πληροφορίες και στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 7 ή 8 προσαγωγές ατόμων που έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, με βάση πληροφορίες για δράση κυκλώματος εκβιάσεων και τοκογλυφίας στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη κυκλώματος που φαίνεται πως “πατούσε” σε ευαίσθητες “χορδές”, άτομα που ήταν σε ανάγκη, ωστόσο πρόκειται για μία σύνθετη υπόθεση με πολύ “δρόμο” ακόμη, μπροστά.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους προσαχθέντες κυκλοφορούσαν με πολυτελή οχήματα στο Ηράκλειο κσι γενικότερα είχαν πολυτελή βίο.

Το πως ακριβώς θα εξελιχθεί η υπόθεση θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το σίγουρο είναι ότι τα στελέχη του εν λόγω Τμήματος δεν επιχειρούν ποτε τυχαία, αν δεν έχουν στη διάθεση τους «υλικό». Οι έρευνες συνεχίζονται.