Επικαιρότητα Κρήτη ΝΔ

Μια ωραία «ατμόσφαιρα» η ΝΔ στην Κρήτη: Με ποιον τσακώθηκε ο Λ.Αυγενάκης

Μια ωραία «ατμόσφαιρα» η ΝΔ στην Κρήτη: Με ποιον τσακώθηκε ο Λ.Αυγενάκης

Μόνο ενωτικό δεν ήταν το κλίμα στην εκδήλωση του «γαλάζιου» Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Κρήτη, αφού το επεισόδιο που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη και τοπικό παράγοντα, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση έφτασε ο γραμματέας της ΝΔ. Στη δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού, Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν έναν πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου.

Υπενθυμνίζεται ότι η ΝΔ θα στηρίξει στο Ηράκλειο τον κ. Κουράκη μια απόφαση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική οργάνωσητου κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού του έχει δώσει χρίσμα το ΚΙΝΑΛ.

«Τι είναι αυτά που λες… δεν ντρέπεσαι; Τα ‘χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το… γάντι να πέσει κάτω: «Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που τα ‘χεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα.

Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μη θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό) επεισόδιο.

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά «πυροσβεστικά», υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια».