Κρήτη

Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

Νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

Ο άτυχος 24χρονος από τη Νορβηγία έκανε διακοπές στα Χανιά – Δεύτερο περιστατικό αιφνίδιου θανάτου τουρίστα μέσα σε λίγες ώρες

Τραγική εξέλιξη είχαν οι διακοπές στην Κρήτη για δύο Σκανδιναβούς τουρίστες, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή, από παθολογικά όπως όλα δείχνουν αίτια, στα ξενοδοχεία όπου και διέμεναν.

Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για μία 70χρονη γυναίκα από τη Δανία, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, αλλά και για έναν νεαρό άνδρα μόλις 24 χρόνων από τη Νορβηγία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους. Τόσο η 70χρονη όσο και ο 24χρονος έκαναν διακοπές στα Χανιά και διέμεναν σε διαφορετικές ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης αντίστοιχα στα καταλύματά τους η μεν ηλικιωμένη γυναίκα από τον σύζυγό της και ο νεαρός από έναν φίλο του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές για τα δύο περιστατικά.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο αλλοδαπών τουριστών θα ρίξει η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής που έχει παραγγελθεί.