Κρήτη

Νερό με το … τουλούμι στο Δήμο Φαιστού – Έκκληση για βοήθεια – Δείτε φωτογραφίες

Νερό με το … τουλούμι στο Δήμο Φαιστού - Έκκληση για βοήθεια - Δείτε φωτογραφίες

Τα “δόντια” της και στην Κρήτη δείχνει η κακοκαιρία Daniel

Τα “δόντια” της και στην Κρήτη δείχνει η κακοκαιρία Daniel, που ήδη έχει σαρώσει αρκετές περιοχές της χώρας με σφοδρές βροχοπτώσεις και τεράστιους όγκους νερού να μετατρέπουν τους δρόμους  κυριολεκτικά σε ποτάμια.

Την ώρα που τα φαινόμενα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε Μαγνησία, Λάρισα και Σκιάθος -περιοχές όπου έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα- στο Βόλο  ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο και ένας ακόμα αγνοείται, προβλήματα παρουσιάζονται και στα νότια παράλια του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  επί δύο ώρες έπεσαν τεράστιοι όγκοι νερού στις περιοχές Καραβοβρύση, Χρυσόστομος, Πλατιά Περάματα περάματα με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΣ του Χρυσόστομου κ. Γιώργος Παπαδάκης, απευθύνει έκκληση προς στον Δήμο Φαιστού προκειμένου στο σημείο να βρεθούν μηχανήματα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο οι δρόμοι να “χάνονται”   καθώς υπάρχουν σε πολλά σημεία όγκοι λάσπης αλλά και φερτά υλικά, ενώ αλλά μέρη του οδοστρώματος είναι κούφια από κάτω, γεγονός που τα καθιστά επικίνδυνα!

Δείτε φωτογραφίες

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

 

 

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

ΠΗΓΗ cretalive.gr