Κρήτη

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, στη Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, στη Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης ορκίζεται με τη νέα Βουλή την Κυριακή, νωρίτερα σήμερα επικαλούμενο ασφαλείς πληροφορίες.

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα του Χάρη Καστανίδη στην Α’ Θεσσαλονίκης γεγονός που σημαίνει ότι απελευθερώνεται η έδρα στο Ηράκλειο την οποία καταλαμβάνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Ουσιαστικά βεβαίως πρόκειται για την επιλογή έδρας για μια ημέρα αφού τόσο θα κρατήσει η ζωή της νέας Βουλής. Σημασία έχει σε ποιες περιφέρειες θα δηλώσει υποψήφιος ο Ανδρουλάκης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και εν τέλει ποια έδρα θα κρατήσει τότε. Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι του Ηρακλείου.

Έτσι ο Φραγκίσκος Παρασύρης ορκίζεται με τη νέα Βουλή την Κυριακή όπως είχε γράψει το neakriti.gr νωρίτερα σήμερα επικαλούμενο ασφαλείς πληροφορίες. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρεται και στην πρόταση Ανδρουλάκη για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής αλλά και στη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής. Προτείνει αντιστοίχως τους Κωσνταντινόπουλο και Χριστοδουλάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας”.

ΠΗΓΗ neakriti.gr