Κρήτη

Ο κορωνοϊός δεν κατάφερε να τους στερήσει την αγαπημένη τους Κρήτη για 52η φορά!

Κορωνοϊός: 2.327 νέα κρούσματα - 2 θάνατοι - 142 σε ΜΕΘ

Ζευγάρι Γερμανών τουριστών έρχεται στο νησί από το 1990 και δηλώνει πως εδώ αισθάνεται ασφάλεια!

Ήταν Πάσχα του 1990 όταν οι Γερμανοί Klaus και Gerlinde Hatzenbuehler αντίκρισαν για πρώτη φορά την Κρήτη, ένα νησί που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!

Στο Ρέθυμνο, κυρίως, βρήκαν φίλους που με τα χρόνια έγιναν οικογένεια και μέχρι σήμερα έχουν έρθει στο νησί 52 φορές!

Γερμανοί τουρίστες

Διατηρούν τουριστικό γραφείο στην πόλη Schiferstadt και παροτρύνουν πελάτες και γνωστούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να δουν από κοντά τον δικό τους παράδεισο.

Έχουν έρθει πολύ κοντά με την οικογένεια του κ. Γιάννη Μαύρου και της κ. Δέσποινας Μαυράκη- Μαύρου, από το Ρέθυμνο, και μοιράζονται όμορφες στιγμές μαζί. Ήταν εκεί στον γάμο τους, τις γέννες των παιδιών τους και όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους.

Γερμανοί τουρίστεςμε την οικογένεια των Κρητικών φίλων τους Για 52η φορά, λοιπόν, ήρθαν και φέτος στην Κρήτη και αναχώρησαν την περασμένη Κυριακή με μια βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις.

Μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους Κρητικούς, την φιλοξενία που προσφέρουν, την ομορφιά του νησιού.

Γερμανοί τουρίστεςΠάσχα του 2006Ο κορωνοϊός δεν κατάφερε να τους στερήσει τη μεγάλη τους αγάπη, ταξίδεψαν στο νησί και πέρσι και φέτος.

Όπως λένε, στην Κρήτη αισθάνονταν ασφαλείς, είχαν εμπιστοσύνη στους Κρητικούς ότι θα τηρούν τα μέτρα που χρειάζονται και δε θα υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Γερμανοί τουρίστεςΑνάσταση στο ΡέθυμνοΤην περασμένη χρονιά, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μαρινάκης, μαζί με την πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης Πέπη Μπιρλιράκη, βράβευσαν το ζευγάρι που αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της Κρήτης στο εξωτερικό.

Γερμανοί τουρίστεςαπό την βράβευση του Δήμου ΡεθύμνουΓερμανοί τουρίστες

Γερμανοί τουρίστες

ΠΗΓΗ