Κρήτη

Ο «Μπλε» έφυγε αφού φρόντισε να βρει τους δολοφόνους του

ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις στις πληροφορίες περί πιθανής άρσης του δικαιώματος στην άμβλωση (εικόνες)

Ακράδαντα τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τους δολοφόνους του 8χρονου Γερμανικού ποιμενικού, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του

Σε μία νέα, σκληρή αλλά και πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο κ. Γιάννης Μπικάκης, ο ιδιοκτήτης του «Μπλε», του σκύλου που δηλητηριάστηκε στην περιοχή του Τομπρούκ.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέδειξε πρώτο το Cretalive και ο κ. Μπικάκης παρά το σοκ και την στεναχώρια του για το φρικτό τρόπο με τον οποίο έχασε το σκυλί του, ένα εκπαιδευμένο 8χρονο Γερμανικό ποιμενικό, δήλωσε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να κυνηγήσει δικαστικά τους υπαίτιους  μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Στη νέα του ανάρτηση επαναλαμβάνει ότι “τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία για τους δολοφόνους του σκύλου είναι ακράδαντα και σχηματίζεται δικογραφία για την σκληρή και παραδειγματική τιμωρία των δραστών”. 

Όπως χαρακτηριστικά γράφει:

“Ο Μπλέ, γερμανικός ποιμενικός, γεννήθηκε στις 18/3/14 και ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ως θαλασσόλυκος ή πρόβατο. Του αρεσε η παραλία και το sup. Δεν ειχε ενοχλήσει ποτέ, ούτε ανθρωπο ούτε ζώο. Φιλικός με όλους και πάντα… Θανατώθηκε απο 2 δίποδα τέρατα στις 16/4 το βράδυ στις 20:15 καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα έφαγε κάποιες φολες ποτισμένες με τεράστια ποσότητα λανέιτ τις οποίες ειχαν τοποθετήσει οι δολοφόνοι του στην περιοχή. Δεν μπόρεσαν όμως να καλύψουν τα ίχνη τους και τα στοιχεία τα οποία η Ελληνική Αστυνομία έχει στην διάθεση της ειναι ακράδαντα και σχηματίζεται δικογραφία για την σκληρή αλλα και παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Ο Μπλέ δεν έφυγε. Πήγε να συναντήσει την φίλη του, την Άπλ. Δεν έφυγε άδικα. Έφυγε αφου φρόντισε να βρεί τους δολοφόνους του. Τους δολοφόνους τόσων άδικα χαμένων ψυχών. Δεν ηταν το πρώτο σκυλί που έφυγε απο φόλα, όμως σιγουρα θα ειναι απο τα τελευταία αφου με την απώλεια αυτή και την παραδειγματικη τιμωρία των δραστών, ο κόσμος θα αλλάξει την στάση του και δεν θα φοβάται. Αν μπορούσε να μιλήσει, θα έλεγε ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία, στον Σπύρος Νηστικάκης και σε όλο εκείνο τον κόσμο που βοήθησε ωστε να βρεθούν οι δολοφόνοι του… Συνέχεια έχει τώρα η Ελληνική δικαιοσύνη. Μπλέ να μας προσέχεις τώρα και από εκεί ψηλά, κι εμείς θα σε ξεχάσουμε ποτέ!