Κρήτη

Παγιδεύτηκε παιδάκι σε δέντρο στον Δημοτικό Κήπο Χανίων – Δείτε τι έκανε η Πυροσβεστική | Photos

Παγιδεύτηκε παιδάκι σε δέντρο στον Δημοτικό Κήπο Χανίων – Δείτε τι έκανε η Πυροσβεστική | Photos

“Τυχερό μέσα στην ατυχία του” στάθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένα αγοράκι που βρέθηκε με τους οικείους του στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Ο μικρός πάνω στο παιχνίδι “σφήνωσε” το πόδι του στο χώρισμα ενός δένδρου προσπαθώντας να σκαρφαλώσει, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να μην μπορεί να μην μετακινηθεί.

Μόλις αντιλήφθηκε το πρόβλημα του παιδιού η μητέρα του κάλεσε την Πυροσβεστική που έφθασε στο σημείο με ένα όχημα και τέσσερις υπαλλήλους. Παγιδεύτηκε παιδάκι σε δέντρο στον Δημοτικό Κήπο Χανίων – Δείτε τι έκανε η Πυροσβεστική | PhotosΠαγιδεύτηκε παιδάκι σε δέντρο στον Δημοτικό Κήπο Χανίων – Δείτε τι έκανε η Πυροσβεστική | Photos

Οι άνδρες της πυροσβεστικής, με πολύ προσοχή, προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το ποδαράκι του τρομοκρατημένου παιδιού, που πόναγε και παράλληλα να καθησυχάσουν τη μητέρα του, που παρακολουθούσε την περιπέτεια του γιού της, όλο αγωνία.

Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, τη λύση έδωσε το ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο έκοψε σε ένα σημείο τον κορμό του δέντρου και έδωσε αίσιο τέλος στην περιπέτεια του παιδιού.