Κρήτη

Παραδόθηκαν και “έδειξαν” το όπλο

Επίθεση σε προεκλογική εκδήλωση! Παρόντες Σαμαράς, Κεφαλογγιάνη και Μηταράκης!

Οι δύο άνδρες υπέδειξαν στους αστυνομικούς που είχαν πετάξει το όπλο

Παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου, ο πατέρας και ο γιος που κατηγορούνται για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στον Τσούτσουρα μεταξύ αυτών και των μελών άλλης οικογένειας.

Οι δύο άνδρες υπέδειξαν στους αστυνομικούς, μάλιστα, που είχαν πετάξει το όπλο.

Ισχυρίζονται ότι εκείνοι δέχθηκαν ένοπλη και οργανωμένη επίθεση από 7-8 άτομα ενώ βρίσκονταν στην μάντρα τους και άρμεγαν. Ο 64χρονος πατέρας φέρεται να υποστηρίζει ότι κρύφτηκε πίσω από ένα χαράκι για να προστατευθεί, πυροβόλησε από το πλάι προς την κατεύθυνση που ακούγονταν οι πυροβολισμοί, χωρίς να έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση. Να σημειωθεί ότι η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους αφορά στο αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 44χρονος τραυματίας που δέχθηκε σφαίρα στο αριστερό πόδι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Από την δική τους πλευρά υποστηρίζεται ότι ενώ έκαναν αγροτικές εργασίες (έκαναν αντικατάσταση της παλιάς περίφραξης) δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους δύο κατηγορούμενους με πυροβόλα όπλα. Πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι και αναμένεται να κληθούν σε απολογία ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής όταν πια θα διαβιβαστεί η δικογραφία της Ασφάλειας Ηρακλείου στην Δικαιοσύνη.