Κρήτη

Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες του Πανόρμου

Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες του Πανόρμου

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή

Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις βρίσκονται οι συλληφθέντες  μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά, κατά την οποία εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Σήμερα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, ωστόσο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Ρεθύμνου.

Οι ποινικές διώξεις που τους ασκήθηκαν είναι η διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών υπό τη μορφή της διάθεσης, της παράδοσης, της αποθήκευσης, της κατοχής, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης από κοινού και υπό τη μορφή της μεταφοράς κατά μόνας, στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 187 παρ. 3, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, η εγκληματική οργάνωση (συμμορία) για τη διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή πολεμικού τυφεκίου από κοινού κλπ.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, κατά την αστυνομική επιχείρηση, σε μία μικρή αποθήκη βρέθηκαν περισσότερα από επτά κιλά χασίς, ενώ σε παλιό λεβητοστάσιο, το οποίο είχαν μετατρέψει σε χοιροστάσιο, είχαν στήσει αποξηραντήριο. Ακόμα, ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν «πετρωμένες» στον περιβάλλοντα χώρο των κατοικιών των συλληφθέντων.

ΠΗΓΗ cretalive.gr