Κρήτη

Προφυλακιστέος ο 34χρονος που πυροβόλησε Κρητικό επιχειρηματία

Διπλωματική κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας: Ανακοινώσεις-«φωτιά» & από τις 2 χώρες – Στον «αέρα» η επίσκεψη Τραμπ στην Άγκυρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη, με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 34χρονος που οδηγήθηκε στον Ανακριτή για την αιματηρή επίθεση εις βάρος του Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας και ο αδελφός του δέχτηκαν τα πυρά του 34χρονου , αφού του αρνήθηκαν την είσοδο στο μπαρ που διατηρούν, καθώς στο παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Η σφαίρα βρήκε τον Κώστα Παπαδογιάννη, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό στις αρχές Αυγούστου όταν είχε επιτεθεί με μαχαίρι και είχε τραυματίσει έναν ακόμη άνδρα Αλβανικής καταγωγής.

Νωρίτερα στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαμαρτυρία με πολίτες να διαδηλώνουν κατά της εκδήλωσης βίας και ιδιαίτερα όταν προέρχεται από φασιστικές αντιλήψεις και ιδεολογίες. Η συγκέντρωση ξεκίνησε από το Δημαρχείο Ρεθύμνου και συνεχίστηκε με πορεία επί της οδού Αρκαδίου, όπου είχε σημειωθεί το αιματηρό περιστατικό, καταλήγοντας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου.