Κρήτη

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις, για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τις σφαίρες

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις, για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τις σφαίρες

Ο βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 33χρονος ο οποίος διαμένει με την οικογένεια του σε χωριό του Δ. Χερσονήσου και έχει καταγωγή από το Μυλοπόταμο
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν, σήμερα, οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι δύο από τους τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο πρώτος κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 33χρονος για ναρκωτικά, όπλο με σφαίρες ενώ ακόμη κατηγορείται ότι στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε πάνω στα υπηρεσιακά οχήματα.

Μάλιστα προς υποστήριξή τους είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι, γι’αυτό και ήταν έντονη η αστυνομική παρουσία εντός και εκτός των Δικαστηρίων.

Ο βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 33χρονος ο οποίος διαμένει με την οικογένεια του σε χωριό του Δ. Χερσονήσου και έχει καταγωγή από το Μυλοπόταμο. Ο άνδρας φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές κυρίως για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών αλλά και για περιστατικά με πυροβολισμούς και ξυλοδαρμούς ενώ κατηγορείται ότι είχε εμβολίσει ακόμα και περιπολικό της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ cretalive.gr