Κρήτη

Προφυλακίστηκε ο πατέρας για το βιασμό της κόρης του

Προφυλακίστηκε ο πατέρας για το βιασμό της κόρης του

Η κοπέλα επιμένει να υποστηρίζει ότι δεν την βίασε ο πατέρας της
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 70χρονος Βρετανός που κατηγορείται για το βιασμό της κόρης του, μετά από μία βραδιά με πολύ αλκοόλ, στα Μάλια όπου είχε έρθει για διακοπές με την 34χρονη.

Ο ίδιος αρνείται την πράξη, ενώ και η κόρη από την πλευρά της λέει πως δεν αναγνωρίζει το βιαστή της στο πρόσωπο του πατέρα της.
Στην απολογία του ο 70χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε ότι πάσχει από βαριά ψυχική νόσο, για την οποία θα προσκομιστούν το επόμενο διάστημα σχετικές βεβαιώσεις, αναφέροντας μάλιστα ότι ακολουθεί αγωγή με αντικαταθλιπτικά φάρμακα και έχει κάνει τρεις φορές απόπειρα αυτοκτονίας.

Από την πλευρά της και η 34χρονη- σύμφωνα με τις πληροφορίες – φέρεται να επανέλαβε την βεβαιότητα πως δεν την βίασε ο πατέρας της.
Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα είχε περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να επιβεβαιώνει βιασμό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ελέγχου γενετικού υλικού.

Αξίζει να τονιστεί ότι η καταγγελία της εξετάστηκε με μεγάλη προσοχή από τους αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου. Πραγματοποίησαν εξονυχιστική έρευνα, προκειμένου – μεταξύ άλλων – να συλλέξουν υλικό από κάμερες, τόσο από το μπαρ, όσο και από τους δρόμους και τα στενά, από όπου είχαν περάσει εκείνο το βράδυ η ίδια και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από βίντεο ο 70χρονος και η 34χρονη είχαν πάει να διασκεδάσουν σε ένα μπαρ της περιοχής και, μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που η επαφή τους φέρεται να ξεπερνούσε τα όρια πατέρας και κόρης, κάτι που φαίνεται να ενοχλεί την κοπέλα. Οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τα βίντεο τους δείχνουν να τρεκλίζουν.
Στην απολογία του ο 70χρονος, φέρεται να είπε ότι αυτό που δείχνει το βίντεο είναι η προσπάθειά του να σηκώσει την κόρη του και να την απομακρύνει από το μπάρ, ενώ και η κοπέλα υποστήριξε πως οι κινήσεις της που έχουν καταγραφεί είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά όταν πίνει.

Εκείνη υποστηρίζει πως κάποια στιγμή χωρίστηκαν με τον πατέρα της, ότι κάποιος άγνωστος την άρπαξε και τη βίασε. Στο σημείο, όπου έγινε ο καταγγελλόμενος βιασμός δεν υπάρχει κάμερα, όμως, ο χωρισμός τους δεν επιβεβαιώνεται από τα βίντεο.

Να σημειωθεί ότι πατέρας και κόρη, όπως ανέφεραν, ζουν μαζί την τελευταία 5ετία.
Ο 70χρονος, όπως είπε, είναι πατέρας 7 παιδιών, ενώ από την πλευρά της η 34χρονη είναι μητέρα 4 παιδιών, τα οποία έχουν ανατεθεί μέσω της Πρόνοιας σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα.

ΠΗΓΗ cretalive.gr