Κρήτη

Πρόλαβαν τις κροτίδες και τα όπλα … πριν βγουν στην “αγορά”

Και εγένετο...θάλαμος κρατουμένων στο Βενιζέλειο

Συνελήφθησαν δύο έμποροι – Κατασχέθηκαν τα … εκρηκτικά ευρήματα

Πριν πωληθούν στην αγορά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες κροτίδες και όπλα κρότου-λάμψης και αερίου καθώς και σφαίρες.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομα εκρηκτικά, που πολλοί συνηθίζουν να προμηθεύονται ενόψει του Πάσχα, οι αστυνομικοί κατόπιν ερευνών στο σπίτι, σε καταστήματα και αποθήκες 48χρονου εμπόρου, εντόπισαν 12 περίστροφα κρότου και αερίων, 12 πιστόλια κρότου και αερίων, 1.414 φυσίγγια κρότου, πολλαπλό εκτοξευτήρα φωτοβολίδων, κυλινδρικό σιγαστήρα και 15-20 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Χιλιάδες κροτίδες σε αποθήκη

Πρόλαβαν τις κροτίδες και τα όπλα ... πριν βγουν στην "αγορά"

16.582 παράνομες κροτίδες εντοπίστηκαν σε έτερο έλεγχο, σε αποθήκη 49χρονου εμπόρου στην Ν.Αλικαρνασσό.

O 49χρονος συνελήφθη πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, μετά από έρευνες σε οικία,  κατάστημα και αποθηκευτικούς χώρους,  ιδιοκτησίας  του.

Η προανάκριση διενεργείται από την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία,  θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.