Κρήτη Πολιτισμός

Reggae Vibes Music Festival 2017

Reggae Vibes Music Festival 2017

Reggae Vibes Music Festival στις 5 Αυγούστου 2017, στην παραλία του Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο, μετά τις 9 το βράδυ. Ένα μαγικό βράδυ γεμάτο reggae, dub & dancehall ήχους και μουσική. Κοντά μας για πρώτη φορά στην Κρήτη θα είναι ο τζαμαϊκανός SKARRA MUCCI, αυτή η ασυγκράτητη reggae δύναμη, που σαρώνει στο πέρασμά της τα πάντα και ο αργεντινός KRAK IN DUB, μουσικός ακτιβιστής, πρωτοπόρος της raggajungle, drum & bass σκηνής της Γαλλίας, που έρχεται να μας μεταδώσει την τρέλα του. Μαζί μας ο καταξιωμένος Έλληνας παραγωγός με τις περισσότερες συμμετοχές στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της dub μουσικής PROFESSOR SKANK.

Για ακόμα μια φορά η τριάδα της τρέλας και των δυνατών μπάσων οι εκρηκτικοί SKG’S DUB ALLIANCE και η ομάδα αφρικανικών κρουστών Djembe ΕΝ ΡΥΘΜΩ. Τη βραδιά ανοίγει με dj’s set ο DADDY VERTIGO & TZINAS.
Όπως πάντα,  στο φεστιβάλ θα διεξάγονται παράλληλες εκδηλώσεις από την ομάδα face & body painting, θα διατίθενται σανίδες για skimboarding, καθώς και breakdance show από την ομάδα UGA.

Το φεστιβάλ μουσικής Reggaevibes μετά από δέκα χρόνια πορείας, αποτελεί πλέον θεσμό για τους οπαδούς της reggae και dub μουσικής όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πραγματοποιείται στη μαγευτική παραλία του Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο αναγνωρισμένα συγκροτήματα από τον κόσμο της Reggae – Dub σκηνής, προσφέροντας στους θαμώνες μοναδικές μουσικές στιγμές.

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι είναι η Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.ε.Α. Μεραμβέλλου με τον ακούραστο πρόεδρο, Γιώργο Μαυροφόρο, και την πάντα δραστήρια γραμματέα, Μαριάννα Διαμαντοπούλου.

Κλείνοντας, θα αναφερθούμε στον εμπνευστή, θεμελιωτή και καλλιτεχνικό επιμελητή του φεστιβάλ, τον «Professor Skank», το δικό μας Στέφανο Πατεράκη, επίσημα αναγνωρισμένο ως τον πρώτο Dub παραγωγό της χώρας μας με διεθνή παρουσία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και τη δουλειά του να εξάγεται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Τιμή εισόδου: 15€
Προπώληση on line εισιτήριων: 10€

 

 

 

www.1069.gr