Κρήτη

Ρέθυμνο: Βίντεο από το αιματηρό περιστατικό σε βάρος του Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία

Ρέθυμνο: Βίντεο από το αιματηρό περιστατικό σε βάρος του Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία

Την περιπέτεια που είχε με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του περιγράφει στο GOODnet και την Κρητική Επιθεώρηση ο ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μπαρ, που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ήρθε πραγματικά αντιμέτωπος με το θάνατο. Ο Κώστας Παπαδογιάννης, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα κάτω από το θώρακα, δηλώνει εξαιρετικά τυχερός που η σφαίρα του 34χρονου δράστη δεν επηρέασε κανένα από τα ζωτικά του όργανα και ζει τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του Χρήστος, επειδή, όπως λέει, το όπλο του 34χρονου έπαθε εμπλοκή και δεν μπόρεσε να πυροβολήσει πάνω από τρεις φορές. Ευτυχώς, οι δύο σφαίρες δεν βρήκαν στόχο.

Ο Κώστας Παπαδογιάννης περιγράφει το σκηνικό με «πρωταγωνιστή» τον 34χρονο, ο οποίος στις αρχές του Αυγούστου είχε και πάλι εκδηλώσει την εγκληματική του συμπεριφορά, μαχαιρώνοντας σε καφετέρια έναν Αλβανό θαμώνα, που επίσης σώθηκε από θαύμα. Και τότε είχε συλληφθεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είχε αποσύρει τη μήνυση του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με σαφή επιθετική συμπεριφορά, που δεν δίστασε μέσα σε λίγες ημέρες να τραυματίσει βαρύτατα με τη χρήση όπλων δύο συμπολίτες του.

Σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Δείτε το βίντεο στο Goodnet