Κρήτη

Σίμος: «Θετικά μηνύματα οι 10 αγωνιστικές»

Η ενδοοικογενειακή βία ευδοκιμεί στο Ηράκλειο

Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά είχαν χθες ομάδα, παίκτες και κόσμος στα εγκαίνια του OFI FC Official Store που βρίσκεται στο “Γεντί Κουλέ”.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η τεχνική ηγεσία και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ. Δυναμική υπήρξε και η παρουσία του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε ασφυκτικά την μπουτίκ.

Οι παίκτες της ομάδας έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς και μεγάλους φίλους, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα. Το «παρών» έδωσαν επίσης και αρκετά μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου και γενικά στην σχέση με τους φιλάθλους ο Δημήτρης Σωτηρίου είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί ομάδα, παίκτες και κόσμος στα εγκαίνια της μπουτίκ.

Είναι σημαντικό ότι είναι εδώ και μικρά παιδιά και τους δίνουμε χαρά και παράλληλα παρουσιάζουμε και τα προιόντα της μπουτίκ. Παίκτες, ομάδα και κόσμος είναι ένα και είναι ιδιαίτερη χαρά μας που δίνουν δυναμικό «παρών».

Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη. Εύχομαι να συνεχίζει να μας στηρίζει για να πάμε την ομάδα πιο μπροστά. Η ΠΑΕ με τις δράσεις αυτές  και το κοινωνικό πρόσωπο που βγάζει δείχνει το μεγαλείο της και περνάει μηνύματα και για τα νέα παιδιά. Θέλουμε να έρχονται τα μικρά παιδιά στο γήπεδο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος ανέφερε: «Είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση. Δείχνει ότι η ομάδα μας κάνει βήματα σιγά-σιγά και μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστούμε την Cosmos Sports  για την συνεργασία και είμαστε χαρούμενοι γιατί υπάρχει πολύς κόσμος και είναι χαρούμενος κι αυτός.

Από την πρώτη στιγμή παίρνουμε πολλή αγάπη και στήριξη από τον κόσμο και εμείς ανταποδίδουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να δίνουμε το καλύτερο για την ομάδα και αυτό θα γίνεται κάθε μέρα γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Για την πορεία της ομάδας δεν ήθελε να πει πολλά αλλά δήλωσε ικανοποιημένος «Όλα είναι καλά. Οι 10 πρώτες αγωνιστικές έχουν στείλει θετικά μηνύματα. Κρατάμε τα θετικά αλλά θέλουμε να διορθώνουμε και τα αρνητικά για να γινόμαστε σταθερά καλύτεροι»…

Φιλικό με ΠΟΑ

Φιλικό με τον ΠΟΑ θα δώσει ο ΟΦΗ αύριο το πρωί στις 11 στο Βαρδινογιάννειο. Το φιλικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο και θα είναι ανοικτό μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα ενώ επέστρεψε και ο Σακόρ από τη Νορβηγία όπου είχε μεταβεί για ένα σοβαρό  οικογενειακό του θέμα.