Κρήτη

Σητεία: Βγαίνουν στους δρόμους για το νοσοκομείο – Ολοήμερος ξεσηκωμός και κλείσιμο της εθνικής

Σητεία: Βγαίνουν στους δρόμους για το νοσοκομείο - Ολοήμερος ξεσηκωμός και κλείσιμο της εθνικής

Ο αυριανός ξεσηκωμός διαμαρτυρίας, που έχει ως στόχο να βροντοφωνάξει ένα ηχηρό ”όχι απέναντι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Σητείας”, θα έχει ουσιαστικά ολοήμερη διάρκεια
Σε αγωνιστικό μοτίβο θα βρει η αυριανή ημέρα την περιοχή της Σητείας, καθώς οι τοπικοί φορείς ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους με φόντο τις δυσμενείς εξελίξεις γύρω από τη λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης.

Πέρα από τον Σύλλογο Εργαζομένων και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, στις κινητοποιήσεις αναμένεται να φωνάξουν δυναμικό ”παρών” σύσσωμοι οι τοπικοί θεσμικοί και επαγγελματικοί φορείς.

Ο αυριανός ξεσηκωμός διαμαρτυρίας, που έχει ως στόχο να βροντοφωνάξει ένα ηχηρό ”όχι απέναντι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Σητείας”, θα έχει ουσιαστικά ολοήμερη διάρκεια.

Στις 11 το πρωί, η Συντονιστική Επιτροπή θα παραδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά της στη διοίκηση του νοσοκομείου, στην 7η ΥΠΕ και στο υπουργείο Υγείας. Το απόγευμα, στις 5 μ.μ. προγραμματίζεται προειδοποιητικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αγίου Νικολάου-Σητείας και στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Πλαταναριά Σητείας.

ΠΗΓΗ neakriti.gr