Κρήτη Παρασκήνιο

Σκέντζος: «Λάθος η συμπεριφορά μου – Χυδαίες αντιδράσεις από ΑΟΑΝ»

Σκέντζος: «Λάθος η συμπεριφορά μου – Χυδαίες αντιδράσεις από ΑΟΑΝ»

Για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Πόρο μίλησε ο Ανδρέας Σκέντζος.

Ο τεχνικός του Πόρου, ζήτησε δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης καταλαβαίνοντας το λάθος του όταν ηρέμησαν τα… πνεύματα.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στις προκλητικές διαθέσεις που είχαν οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ που οδήγησαν τον ίδιο και κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο.

Tέλος ο Ανδρέας Σκέντζος μίλησε για την αναμέτρηση αλλά και το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Αριστεινίδη στο 41ο λεπτό.

Για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Ξέρουμε ότι είχαμε να παίξουμε σε μια έδρα δύσκολη. Πριν πούμε για το ματς θέλω να πω μια δημόσια συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου, γιατί κάποια στιγμή η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή, το παραδέχομαι, αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο και εγώ και άλλα παιδιά της ομάδας απειληθήκαμε και βριστήκαμε χυδαία. Ξεκινήσαν την φασαρία ορισμένοι άνθρωποι από τον Άγιο Νικόλαο. Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, ωστόσο ζούσα πολύ έντονα το παιχνίδι και γι αυτό το λόγο αντέδρασα έτσι. Από εκεί και πέρα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κ Μάρη που τον εκτιμάω και άλλα μέλη της διοίκησης”.

Για την αναμέτρηση: “Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολο παιχνίδι. Μια ομάδα καλοδουλεμένη, όμως και εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε στα ίσα τη νίκη, γιατί η ομάδα μας συνέχεια παίζει για τη νίκη. Μέχρι να μείνουμε με 10 παίκτες είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως από καθαρό μυαλό δεν είχαμε την τελική πάσα να τελειώσουμε. Μετά το 40 μείναμε με δέκα παίκτες και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας, αλλάξαμε και πρόσωπα, προσπαθώντας σε αντεπίθεση να πετύχουμε γκολ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια Ο ΑΟΑΝ δημιούργησε φάσεις στο δεύτερο μέρος, σταθήκαμε τυχεροί, όμως άμα δεν έχεις τύχη δεν μπορείς να πας μπροστά”.

Πηγή: grandsport