Κρήτη

Σκούρβουλα: Στο νοσοκομείο κάτοικος έπειτα από επίθεση με λοστούς, τηγάνια και πέτρες – Αναζητούνται οι δράστες (βίντεο)

Γέροντας Παΐσιος: Θα τιμωρηθούν όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα

Η συμπλοκή με λοστούς και τηγάνια έλαβε χώρα στο χωριό της Μεσαράς, Σκούρβουλα

Κάτοικος του χωριού Σκούρβουλα στην περιοχή της Μεσαράς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου, μετά από επίθεση που δέχτηκε με λοστούς, τηγάνια και πέτρες από συγχωριανούς του.

Ο άτυχος άνθρωπος έπεσε θύμα πρωτοφανούς βίαιης συμπεριφοράς, από τους συγχωριανούς του, οι οποίοι τον χτύπησαν ανελέητα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα χωρίς εμφανή αιτία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, στο βίντεο αποκαλύπτεται η βίαιες προθέσεις των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι ξεκίνησαν τη συμπλοκή, χρησιμοποιώντας τα μέσα που φαίνονται στο βίντεο.

Ο κάτοικος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Μάλιστα, κανένας από τους παρεβρισκόμενους δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους ταραξίες, οι οποίοι όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής απασχολούν συνεχώς τις αρχές, καθώς η παραβατική τους συμπεριφορά στην ευρύτερη περιοχή είναι επανειλημμένη.