Κρήτη

Στα πρόθυρα του μακελειού έφτασαν δύο κάτοικοι στον Προφήτη Ηλία – Αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο αυτόφωρο

Στα πρόθυρα του μακελειού έφτασαν δύο κάτοικοι στον Προφήτη Ηλία - Αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο αυτόφωρο
Ασκήθηκαν διώξεις και στους δύο άνδρες

Έφτασαν ένα βήμα πριν από το μακελειό, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν τελικά και οι δύο στο αυτόφωρο, αφού ξεσήκωσαν για μία ακόμη φορά τις αστυνομικές Αρχές με τα καμώματά τους.

Ο λόγος για έναν 47χρονο αυτοκινητιστή από τον Προφήτη Ηλία που κατήγγειλε 40χρονο συγχωριανό του, με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για άλλες αντίστοιχες υποθέσεις, ότι επιχείρησε να τον σκοτώσει με καραμπίνα μαζί με έναν ακόμη συγχωριανό τους. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πυροβόλησαν προς το μέρος του χωρίς να τον πετύχουν όταν πέρασαν έξω από το σπίτι του με αυτοκίνητο.

Για κατασκευασμένη καταγγελία, που στόχο έχει να θολώσει τα νερά, κάνει λόγο ο συνήγορος του 40χρονου, που απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, με συνέπεια να συλληφθεί και το φερόμενο ως θύμα. Όπως υποστηρίζει ο κ. Κάρτσωνας, ο 47χρονος αυτοκινητιστής έκανε ψεύτικη καταγγελία καθώς είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη για την επίθεση που δέχτηκε ο 40χρονος από κουκουλοφόρους και προσπαθεί να παραπλανήσει τις Αρχές ώστε να θολώσει τα νερά ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο κ. Κάρτσωνας συνδέει επιπλέον με το χρονικό των δύο μεταξύ τους επεισοδίων με την παρ’ ολίγον μοιραία απόπειρα παράσυρσης του 40χρονου από αυτοκίνητο στα Χανιά.

Σε βάρος του 40χρονου και του φίλου του, ο οποίος επίσης έχει συλληφθεί καθώς φαίνεται να βγαίνει από το σπίτι του πρώτου κρατώντας κάτι που ομοιάζει με καραμπίνα σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά εξακολούθηση, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή, οπλοχρησία και εξύβριση. Σε βάρος του 47χρονου αυτοκινητιστή ασκήθηκε επίσης δίωξη για οπλοφορία, εξύβριση και απειλή. Και οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, όμως η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη, ενώ στο μεταξύ ο εισαγγελέας απαγόρευσε στους κατηγορουμένους ακόμα και να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο.

Στα πρόθυρα του μακελειού έφτασαν δύο κάτοικοι στον Προφήτη Ηλία - Αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο αυτόφωρο

ΠΗΓΗ neakriti.gr