Κρήτη

Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

Με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την πραγματοποίηση στην Κρήτη του πανευρωπαϊκού συνεδρίου δημόσιας οδοντιατρικής υγείας.

 Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης ενώ την αντιπροσωπεία των οδοντιάτρων αποτελούσαν ο Συμπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας Αριστομένης Συγγελάκης και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Γιάννης Σμπώκος.

Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

 Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των οδοντιάτρων ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη και τις πρωτοποριακές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στο ζητήματα πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας και τον ενημέρωσαν για το επικείμενο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας, που ανατέθηκε τιμητικά στην Ελλάδα και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2024 με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανακηρύχθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Στο μεταξύ, σε επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τοπική διοίκηση Ηρακλείου, για την συμβολή του στην ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί σε υποδομές αλλά και σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό, ανακηρύχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η εκδήλωση έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκητης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γωγώ Μηλάκη, Στρατιωτικών Αρχών αλλά και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

Την τιμητική κάρτα μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του στο έργο της ΕΛ.ΑΣ., παρέδωσε ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Μανόλης Ζαχαριουδάκης.  Ο κ. Ζαχαριουδάκης στην ομιλία του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στο έργο της Αστυνομίας στο νησί, με την ενίσχυση σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό  αλλά και για την δημιουργία της λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με κονδύλια της Περιφέρειας.