Επικαιρότητα Κρήτη

Στις αρχές του 2018 η κατασκευή του “Elounda Hills”

Στις αρχές του 2018 η κατασκευή του "Elounda Hills"

Συνάντηση Παπαδημητρίου – Borisov

Τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Bioaroma στον Άγιο Νικόλαο και τις τουριστικές κατοικίες της Mirum Hellas επισκέφτηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νομό Λασιθίου.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Bioaroma, Μανούσος Πεδιαδίτης, ξενάγησε τον υπουργό στους χώρους της μονάδας απόσταξης και του εργαστηρίου παραγωγής χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στους χώρους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Ο υπουργός συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Mirum Hellas Βιτάλι Μπορίσοφ, στις τουριστικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία στην περιοχή Τσιφλίκι, στην Ελούντα. Ο κ. Μπορίσοφ ανέπτυξε στον κ. Παπαδημητρίου το επενδυτικό σχέδιο «Elounda Hills», που περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών υποδομών στην περιοχή. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mirum Hellas διαβεβαίωσε τον υπουργό πως η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ύψους 408 εκατ. ευρώ και έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

 

www.1069.gr