Κρήτη

Συλλήψεις δύο αντρών που καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στο Μαλεβίζι – «Πιάστηκαν» και για παράνομο ρακοκάζανο

Στα χέρια των Αρχών δύο άνδρες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 25 Ιουνίου, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου δύο άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και του τελωνειακού κώδικα.

thumbnail_IMG_6464.jpg

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση.

thumbnail_IMG_6464.jpg

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε οικία και αποθηκευτικό χώρο που διαχειρίζονταν οι συλληφθέντες. Στους χώρους αυτούς εντοπίστηκε σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας. Επίσης, βρέθηκε εγκατάσταση απόσταξης, γνωστή και ως ρακοκάζανο, η οποία λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθησαν, σήμερα (25.06.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι  για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίουμε τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

ΠΗΓΗ neakriti.gr