Κρήτη

Σύλληψη επ’ αυτοφώρω χειρουργού για «φακελάκι»

My style rocks: Η νικήτρια, Φωτεινή Τράκα αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 30.000 ευρώ

Συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηρακλείου

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα του ευρώ στην κατοχή του, συνελήφθη γιατρός – χειρούργος του ΠΑΓΝΗ, νωρίτερα σήμερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο γιατρός συνελήφθη μετά από επώνυμη καταγγελία ασθενή του, με τον οποίο φαίνεται αρχικά να είχαν συμφωνήσει σε ένα μικρότερο ποσό για να τον χειρουργήσει.

Ως φαίνεται όμως, η «όρεξη» του γιατρού άνοιξε και σε νεότερη επαφή με τον ασθενή, ζήτησε μεγαλύτερη αμοιβή για την πραγματοποίηση του χειρουργείου.

Μετά από αυτό, ο ασθενής εξοργισμένος, από την άγρια εκμετάλλευση του γιατρού στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Αφού έκανε εγγράφως τις σχετικές καταγγελίες, τα χαρτονομίσματα του ευρώ, με τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε το «φακελάκι», προσημειώθηκαν.

Όταν κατά την διάρκεια του ραντεβού ο γιατρός παρέλαβε το προσυμφωνηθέν ποσό, άντρες της ασφάλειας Ηρακλέιου, δευτερόλεπτα μετά, συνέλαβαν τον χειρούργο, βρίσκοντας πάνω του τα προσυμφωνημένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Με ενδιαφέρον αναμένεται, τις επόμενες ώρες, η αντίδραση από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και του υπουργείου Υγείας, καθώς ο εν λόγω γιατρός φέρεται να κατέχει διευθυντική θέση.