Δημόσια Τάξη Κρήτη

Ταξιτζήδες τσάκωσαν ανήλικο κλέφτη στα Χανιά

Ταξιτζήδες τσάκωσαν ανήλικο κλέφτη στα Χανιά

Λογάριασε, όμως, χωρίς τους… τους οδηγούς των ταξί που βρίσκονται μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον τσάκωσαν με την βοήθεια του προσωπικού ασφαλείας

Κοίταξε γύρω του, δεν είδε αστυνομικούς και έβαλε το χέρι του μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου που η οδηγός του είχε ξεχάσει ανοιχτό στο παρκινγκ του νοσοκομείου Χανίων ένας ανήλικος, ο οποίος άρπαξε την τσάντα της και άρχισε να τρέχει.

Λογάριασε, όμως, χωρίς τους… τους οδηγούς των ταξί που βρίσκονται μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον τσάκωσαν με την βοήθεια του προσωπικού ασφαλείας! Ο πιτσιρίκος είχε προλάβει να πετάξει την τσάντα που βρέθηκε με ακέραιο το περιεχόμενό της και παραδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Άνδρες της Ασφάλειας παρέλαβαν το νεαρό και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενο για κλοπή, μαζί με τον πατέρα του που συνελήφθη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Το ραδιοκασετόφωνο από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη Λαμία αποπειράθηκε να ξηλώσει ένας 31χρονος Έλληνας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει ζημιά στην κονσόλα του οχήματος. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και στην κατοχή του βρέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι χωρίς ιατρική συνταγή. Ο 31χρονος ανακρίθηκε στην Ασφάλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

www.1069.gr