Κρήτη

Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Στη φάκα και ο «αγοραστής», στενός συνεργάτης του Αλκετ Ριζάϊ

Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Στη φάκα και ο «αγοραστής», στενός συνεργάτης του Αλκετ Ριζάϊ

Ο «Κοντός» ήταν πρωταγωνιστής στην απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό 

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που αποτελούν προϊόν απευθείας εισαγωγής από την Ολλανδία με προορισμό την Κρήτη βρίσκεται στα χέρια των διωκτικών αρχών του νησιού. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που ολοκληρώθηκε με κινηματογραφικό τρόπο, έπειτα από μία συντονισμένη επιχείρηση που εξελίχθηκε τους  τελευταίους μήνες και κορυφώθηκε τα τελευταία δύο 24ωρα με παράλληλες επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Αττική , όπου και ήταν ο πρώτος σταθμός του φορτίου- μαμούθ.

Η νταλίκα εγκλωβίστηκε στο Σκαραμαγκά όπου έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις ενώ μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πλοίο της γραμμής υπό το άγρυπνο βλέμμα πάνοπλων αστυνομικών στο Ηράκλειο όπου έγινε φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς.

Στα πράσα πιάστηκαν οι παραλήπτες μέρους του φορτίου, δυο Αλβανοί που πιάστηκαν με την κούτα στα χέρια. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ωστόσο ήρθε όταν οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν την ταυτότητα του ενός αγοραστή. Δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή στην κινηματογραφική απόδραση του Αλκετ Ριζάι από τον Κορυδαλλό και στενού συνεργάτη του διαβόητου κακοποιού. Ο διαβόητος «κοντός» είναι εκείνος που κόλλησε το πιστόλι στον κρόταφο του πιλότου του ελικοπτέρου και τον ανάγκασε να πετάξει πάν από τη φυλακή του κορυδαλλού και να παραλάβει τον Ριζαι και το Βασίλη Παλαιοκώστα.

Μία  νταλίκα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Κρήτη TV και της Έλλης Κοκάλη που κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την κορύφωση της αστυνομικής επιχείρησης περιέχει δεκάδες κιλά χασίς αλλά και μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που συνεχίζουν ενδελεχώς την έρευνα , κάνοντας φύλλο και φτερό το εσωτερικό της.

Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Στη φάκα και ο «αγοραστής», στενός συνεργάτης του Αλκετ Ριζάϊ

Συλλήψεις σε Αττική και Ηράκλειο

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5 συλλήψεις στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πέντε Έλληνες και δύο Αλβανοί συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου. Πρόκειται για τον εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην εργαζόμενο στο χώρο των διεθνών μεταφορών , τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρίας, το γιό του που οδηγούσε τη νταλίκα και τη νύφη του, το συνοδηγό της νταλίκας και έναν ακόμη Αλβανό.

ΠΗΓΗ