Κρήτη

Θάνατος μικρής Μελίνας: “Δεν την άφησα να πεθάνει… Τα συμπτώματα δείχνουν ξεκάθαρα αναφυλακτικό σοκ” ξέσπασε η αναισθησιολόγος στο Εφετείο

Θάνατος μικρής Μελίνας: "Δεν την άφησα να πεθάνει... Τα συμπτώματα δείχνουν ξεκάθαρα αναφυλακτικό σοκ" ξέσπασε η αναισθησιολόγος στο Εφετείο

Με ξεσπάσματα την ώρα της απολογίας της η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο ύστερα από επέμβαση ρουτίνας στις αμυγδαλές απολογείται στη δίκη.

“Θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Το παιδί δεν έμεινε δευτερόλεπτο χωρίς να λαμβάνει επαρκή οξυγόνωση. Τι πιστεύετε ότι έκανα; Θεέ μου βοήθα; Ή καθόμουν και έβλεπα το παιδί να πεθαίνει και έκανα το σταυρό μου;” ανέφερε η αναισθησιολόγος η οποία δικάζεται εκ νέου ύστερα από παρέμβαση του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου και αφού είχε αθωωθεί πρωτοδίκως ενώ στο δεύτερο βαθμό είχε κλείσει η υπόθεση για διαδικαστικά ζητήματα.

Κατά την σημερινή απολογία της στη νέα εκδίκαση της υπόθεση στο Εφετείο η αναισθησιολόγος αναφέρθηκε και στην αιτία θανάτου λέγοντας: ” Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι γιατροί να λένε ψέματα για να με υποστηρίξουν. Το παιδί είχε και τα τρία συμπτώματα. Βρογχοσπασμό, βραδυκαρδία και υπόταση που δείχνουν ξεκάθαρα αναφυλακτικό σοκ”.

ΠΗΓΗ neakriti.gr