Κρήτη

Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης – CRETAquarium!

Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium!

Η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:30 μετά το μεσημέρι
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης συνεχίζονται και κορυφώνονται την ημέρα των Θεοφανείων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 με τον καθιερωμένο Αγιασμό των υδάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ενυδρείου επισημαίνονται τα εξής:

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας ότι το Ενυδρείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:30μμ. για την τελετή, στην οποία η συμμετοχή θα είναι μόνο κατόπιν κράτησης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν κατά του covid-19. Οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν την τελετή μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Ενυδρείου. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το Ενυδρείο θα είναι ανοιχτό στο κοινό έως το κλείσιμο.

Τονίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά το όριο χωρητικότητας, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν από την κυβέρνηση κατά του covid-19, που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε μια ασφαλή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στο χώρο και μπορούν να εισέλθουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και παιδιά από 4 ως 17 ετών με επίδειξη αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19. Για την επιβεβαίωση των στοιχείων των επισκεπτών θα πρέπει να παρουσιάζεται και αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)”.

ΠΗΓΗ cretalive.gr