Επικαιρότητα Κρήτη

Θλίψη στην Κρήτη – «Έσβησε» η 44χρονη Γλυκερία

Θλίψη στην Κρήτη – «Έσβησε» η 44χρονη Γλυκερία

Τραγική εξέλιξη για την μητέρα 3 παιδιών, η οποία υπέστη θρόμβωση και είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με AstraZeneca

Θλίψη στην Κρήτη, προκαλεί  η είδηση του θανάτου της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη που όλο αυτό το διάστημα έδινε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της, στην Εντατική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ, έπειτα από θρόμβωση που υπέστη,  λίγα 24ώρα από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκης επιβεβαίωσε την είδηση ότι τα ξημερώματα κόπηκε το νήμα της ζωής της 44χρονης, βυθιζοντας σε ανείπωτο πένθος την οικογένεια της, συγγενείς, φίλους και όλοι όσοι την ήξεραν ενώ η ιστορία της είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα και με την ertnews, οι γιατροί προχώρησαν τις τελευταίες μέρες σε όλα τα τεστ που ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο προκειμένου να πιστοποιηθεί ο εγκεφαλικός θάνατος. Τα τεστ ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα, στη συνέχεια ενημερώθηκε και επισήμως η οικογένεια και σήμερα το πρωί οι γιατροί αποσυνέδεσαν την άτυχη 44χρονη από τα μηχανήματα.

Η Γλυκερία Μανουσάκη ήταν παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Η οικογένειά της μετανάστευσε στη Γερμανία ωστόσο το όνειρό της ήταν πάντα να επιστρέψει στην πατρίδα της και να σπουδάσει.

Η Γλυκερία φοίτησε σε γερμανόφωνη σχολή και όλοι μιλούν για μια καλλιεργημένη προσωπικότητα με σπάνιο χαρακτήρα.