Επικαιρότητα Κρήτη

Τραγωδία στον Πειραιά: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο

Αυτοκίνητο: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι προϊόν για πούλημα

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Κατέβασαν ρολά και έκλεισαν τη μουσική οι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας για το χαμό του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, έπειτα από το σπρώξιμο μελών του πληρώματος του Blue Horizon από τη μπουκαπόρτα.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής οι καταστηματάρχες έκλεισαν συμβολικά τα καταστήματα τους και τη μουσική σε ένδειξη πένθους ενώ τοποθέτησαν και ένα κουμπαρά αλληλεγγύης για την οικογένεια του.

Όλοι ήταν εκεί με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι…

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Τραγωδία στον Πειραιά: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο

Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του 36χρονου

Λίγες ώρες μετά τον φριχτό θάνατο ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δηλώνει πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου με όλες τις δυνάμεις του ενώ παράλληλα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζερβός κάνει γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της οικογένειας του 36χρονου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής. Τραγωδία στον Πειραιά: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο

«Εκφράζω την θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. Άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.

Το ερώτημα που ωστόσο ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας μας – με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στον ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα – είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, που πραγματικά δεν γνωρίζουμε από ποιους και με ποια κριτήρια μετριέται ; Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ότι μετράει δεν μετριέται απαραίτητα και ότι μετριέται δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Στο μέτρο της ασφάλειας, χάσαμε την ελευθερία, στο μέτρο του “πολιτικά ορθού” χάσαμε τον λόγο. Στο μέτρο της αξίας της ζωής, χάσαμε την ίδια τη ζωή», τόνισε σχετικά ο κ. Ζερβός.

Πηγή:www.in.gr