Κρήτη

Τραυματισμένος βρέθηκε ο τουρίστας που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και εξαφανίστηκε

Αλλάζουν όλα στην Εθνοφυλακή: Και οι γυναίκες πολίτες στα όπλα

Αγωνία τέλος για τον ηλικιωμένο τουρίστα που χάθηκε στο Αβδού

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 72χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος αγνοείτο από το πρωί της Τετάρτης – όποτε και έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, στην περιοχή του Αβδού στο Ηράκλειο – τελικά, βρέθηκε από τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκος Λαγουδάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος βρέθηκε, περίπου, στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή του Αβδού, από όπου και εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας, ο οποίος – πιθανότατα – είχε χάσει τον προσανατολισμό του, καθότι πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε τραυματισμένος, χωρίς, ωστόσο, τα τραύματά του να είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον 72χρονο Βρετανό στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως, στις έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου τουρίστα συμμετείχαν 4 άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο του Σώματος, ένας αξιωματικός, καθώς και 5 άτομα της ομάδας του Πεζοπόρου Τμήματος