Κρήτη

Τροχαίο στις Βούτες: Άγιο είχαν μητέρα και τα δύο παιδιά της – Το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του νωρίτερα σήμερα, έπεσε σε γκρεμό περίπου 100 μέτρων – Άγιο είχε η μητέρα με τα δύο παιδιά της που επέβαιναν σε αυτό
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο των Βουτών προς Άγιο Μύρωνα, ωστόσο είχαν Άγιο οι επιβαίνοντες.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα Δευτέρα (1/7), μετά την εκτροπή οχήματος στον δρόμο των Βουτών και πιο συγκεκριμένα λίγο έξω από το δημοτικό διαμέρισμα κοντά στο κοιμητήριο.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε σε γκρεμό, περίπου 100 μέτρων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη μητέρα με τα δύο παιδιά της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο εφημερεύει.

Σημειώνεται ότι στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο έχει γίνει και στο παρελθόν ατύχημα. Πρόκειται για ένα σημείο πολύ «δύσκολο», ο δρόμος είναι στενός, δεν έχει καλή ορατότητα και κυρίως δεν προστατεύεται από στηθαίο, με έναν γκρεμό από κάτω ιδιαίτερα βαθύ, περίπου 100 μέτρων. Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Βουτών, Χαράλαμπο Αλογδανάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr έχει γίνει αίτημα στην Περιφέρεια για να γίνει στηθαίο, πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο μέχρι και σήμερα ο δρόμος παραμένει στην ίδια κατάσταση.

ΠΗΓΗ neakriti.gr