Κρήτη

Β. Λαμπρινός στη βράβευση ΑμεΑ: Κάνουμε την πόλη πιο φιλική

Β. Λαμπρινός στη βράβευση ΑμεΑ: Κάνουμε την πόλη πιο φιλική

Βράβευσε στο γραφείο του στη Λότζια, τρεις συνδημότες μας για την ενεργό δράση τους και την πολύτιμη προσφορά τους στην πόλη.

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, βράβευσε σήμερα στο γραφείο του στη Λότζια, τρεις συνδημότες μας για την ενεργό δράση τους και την πολύτιμη προσφορά τους στην πόλη.

Πρόκειται για την κυρία Γεωργία Ξημεράκη, τον κ. Στέλιο Βισκαδουράκη και τον κ. Μανόλη Μαράκη, οι οποίοι με την εθελοντική δραστηριότητά τους, ειδικά σε θέματα που αφορούν στα ΑμεΑ, έχουν βοηθήσει ουσιαστικά και συνεχίζουν να βοηθούν στην βελτίωση της καθημερινότητας του Ηρακλείου.

“Προχωρούμε να κάνουμε την πόλη πιο φιλική για όλους. Σας βραβεύουμε για το ήθος σας και την προσφορά σας στο Ηράκλειο”, σημείωσε ο κ. Λαμπρινός σε μία πρώτη του δήλωση.

Β. Λαμπρινός στη βράβευση ΑμεΑ: Κάνουμε την πόλη πιο φιλική

“Η βράβευση είναι η ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς σας”, τους πρόσθεσε ο κ. Λαμπρινός.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασακης, θα φτιαχτεί Επιτροπή προσβασιμότητας για την καλύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμΕΑ στην καθημερινότητα τους

“Ελπίζουμε να είστε το ίδιο… ενοχλητικοί στο μέλλον! Θα είμαστε εδώ για ο,τι χρειαστείτε”, είπε με νόημα ο δήμαρχος

Η κ. Ξημεράκη σημείωσε ότι θα συνεχίσει αυτή την πορεία.

Ο κ. Σ. Βισκαδουράκης επισήμανε ότι το Ηράκλειο εχει γίνει πιο προσβάσιμο για τα ΑμΕΑ. “Κι αυτό το βιώνουμε όλοι. Θα συνεχίσουμε να τους… ενοχλούμε”!

Ο κ. Μ. Μαράκης υπογράμμισε ότι “είναι τιμή ένας Δήμος σαν το Ηράκλειο να μας βραβεύει για να κάνουμε αυτή την πόλη πρότυπο. Για να αναπτύξουμε έναν τουρισμό και για τα άτομα με αναπηρία”

“Πράξαμε το αυτονόητο. Τιμήσαμε τρεις ενεργούς δημότες, οι οποίοι με τη δράση τους πέτυχαν την βελτίωση της προσβασιμότητας για τα ΑμΕΑ. Το πετύχαμε, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο φιλική πόλη για όλους”, πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Μετά την απονομή επαίνου από τον Δήμαρχο, ακολούθησε  μικρή γιορτή για όλες τις Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Ηρακλείου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.