Κρήτη

Β. Λαμπρινός: «Συμμετέχουμε στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο»

Ανοίγει το αμαξοστάσιο και βγαίνουν στους δρόμους τα απορριμματοφόρα!

Το Ηράκλειο έχει πλησιάσει – αν δεν έχει ξεπεράσει ήδη – τον πληθυσμό της Πάτρας και διεκδικεί με αξιώσεις την τρίτη θέση από τις μεγαλύτερες πόλεις της επικράτειας

Μήνυμα προς τους δημότες, «Συμμετέχουμε στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο», στέλνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, με φόντο την εξέλιξη της διαδικασίας έως τις 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την παράταση που έχει ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το Ηράκλειο έχει πλησιάσει – αν δεν έχει ξεπεράσει ήδη – τον πληθυσμό της Πάτρας και με βάση τα στοιχεία που έχουν οι ειδικοί των απογραφών, διεκδικεί με αξιώσεις την τρίτη θέση από τις μεγαλύτερες πόλεις της επικράτειας. Αυτό συνεπάγεται  καλύτερες χρηματοδοτήσεις στον κρατικό προϋπολογισμό ενώ είναι άξιο αναφοράς και γιατί ο πληθυσμός στην πόλη εν μέσω κρίσης αυξήθηκε!

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού: 

“Συμπολίτες

Στην απογραφή πληθυσμού που συνεχίζεται, είναι  κρίσιμο να συμμετέχουμε όλοι.

Το Ηράκλειο τα τελευταία δέκα χρόνια, παρά τις ποικίλες αντιξοότητες, όχι απλώς άντεξε, μα μεγάλωσε κιόλας, αναπτύχθηκε και απέκτησε τον  δικό του βηματισμό, την δική  του  ξεχωριστή δυναμική. Έχει ιδιαίτερη σημασία, συμβολική αλλά και πρακτική όλα αυτά να αποτυπωθούν στην διαδικασία της απογραφής, ώστε η πόλη μας να βρεθεί σε ακόμα καλύτερη αφετηρία όσον αφορά στην διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Συμμετέχοντας στην απογραφή, δυναμώνουμε το Ηράκλειο, αυξάνουμε τις προοπτικές του για το μέλλον, του δίνουμε την θέση που του αξίζει.

Είναι στο χέρι μας”.