Κρήτη

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Παράσταση στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή – «Δεν θα αντέξω να τη δω» λέει ο πατέρας του

Συγκλονίζει ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη μιλώντας για τον αδικοχαμένο γιο του.
Παράσταση για την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Ο πατέρας του, Ανδρέας συγκλονίζει μιλώντας για τον αδικοχαμένο σπουδαστή και εξηγεί ότι δεν θα αντέξει να τη δει.

Η παράσταση ανεβαίνει από τον Χάρη Πεχλιβανίδη, ο οποίος θα υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ είχε και την ιδέα για να μεταφερθεί στο σανίδι ό,τι τραγικό συνέβη.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, μιλώντας στο Cretalive με αφορμή την παράσταση, δήλωσε: «8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν».

«Από τον χαμό του Βαγγέλη μου μάθαμε στην Ελλάδα την λέξη μπούλινγκ. Αυτό που με θλίβει είναι πως αντί να γίνει κάτι και να βελτιωθεί η κατάσταση αντιθέτως ακούμε κάθε μέρα σχεδόν τέτοια περιστατικά. Για αυτό κάποιοι φταίνε!», τονίζει ο κ. Γιακουμάκης.

«Μαχαιριές οι μαρτυρίες»

Σε ό,τι αφορά την παράσταση με τη ζωή του Βαγγέλη, ο πατέρας του Ανδρέας δηλώνει στο Cretalive ότι δεν θα τη δει γιατί δεν θέλει να ζήσει ακόμη πιο έντονα τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί του. Ακόμη και στη δικαστική διαδικασία – όπως αναφέρει – οι μαρτυρίες ήταν «μαχαιριές» για εκείνον.