Κρήτη

Βλάβη προκάλεσε τεράστια τρύπα κι έκλεισε το δρόμο στην Αμμουδάρα (φωτο)

Στο Τhe Voice ο Δημήτρης Καπνιστός από το Φόδελε

Απελπισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνοντας ότι αυτό συμβαίνει συχνά

Δύσκολες ώρες περνούν για πολλοστή φορά οι κάτοικοι της Αμμουδάρας καθώς στο ύψος της Βαγιάς έσπασε ο κεντρικός αγωγός τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει στο Μaleviziotis.gr η κυρία Έρη Μανιδάκη που το σπίτι της βρίσκεται στην περιοχή στις 5 τα ξημερώματα συνέβη αυτό που βλέπουμε στις εικόνες. Το ευτύχημα. σύμφωνα με την ίδια είναι ότι την ώρα που συνέβη δεν είχε κίνηση, καθώς άνοιξε μια τεράστια τρύπα στη μέση του κεντρικού δρόμου της Αμμουδάρας και θα μπορούσε να πέσει μέσα άνθρωπος ή και αυτοκίνητο.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός ως αυτήν την ώρα ενώ με το θέμα ασχολείται η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Ωστόσο όπως επισημαίνει η κυρία Μανιδάκη θα πρέπει να βρεθεί λύση καθώς αυτό συμβαίνει συχνά χρόνια τώρα και εκτός από τη δεδομένη ταλαιπωρία των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής είναι και επικίνδυνο.

Βλάβη προκάλεσε τεράστια τρύπα κι έκλεισε το δρόμο στην Αμμουδάρα (φωτο)Βλάβη προκάλεσε τεράστια τρύπα κι έκλεισε το δρόμο στην Αμμουδάρα (φωτο)Βλάβη προκάλεσε τεράστια τρύπα κι έκλεισε το δρόμο στην Αμμουδάρα (φωτο)