Κρήτη

ΒΟΑΚ: Στα «δύο» η εθνική από Δευτέρα – Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία λόγω έργων

Ουρές εν μέσω lockdown γίνεται; Γίνεται!

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί που θα κινηθούν επί του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον Κόμβο Κολυμβαρίου

Με σκοπό να γίνουν εργασίες, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Συντήρηση καταστρώματος Π.Ο.Ε. 94 στα διοικητικά όρια Δήμου Χανίων-Πλατανιά», με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, μπαίνουν σε  εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης που θα  ισχύουν από τις 7 το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου έως και τις 7 το πρωί της  Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, από την 07.00 ώρα της 25.01.2021 έως και την 07:00 ώρα της 27.01.2021, για τις ανάγκες εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος και υλοποίησης του εν λόγω έργου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον Κόμβο Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου και κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΠΗΓΗ