Κρήτη

Ξεσηκωμός των εργαζομένων στο αεροδρόμιο – Αναζητούν εναγωνίως πάρκινγκ

Ξεσηκωμός των εργαζομένων στο αεροδρόμιο - Αναζητούν εναγωνίως πάρκινγκ

Ζητείται λύση από το δήμο Ηρακλείου!

Μια νέα ψυχρολουσία περίμενε σήμερα τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο “Νικος Καζαντζάκης”, για τους οποίους το θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων τους, εξελίσσεται σε ένα ημερήσιο πια εφιάλτη.

Θυμίζουμε πως, όπως έχουμε γράψει ήδη, ο Δήμος Ηρακλείου δεν δέχτηκε να καταβάλουν ένα ειδικό μίσθωμα όσοι εργάζονται σε ημερήσια βάση στο αεροδρόμιο, προκειμένου να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο δημοτικό πάρκινγκ αλλά η ΔΕΠΑΝΑΛ τους αντιμετώπισε όπως όλους τους υπόλοιπους χρήστες.
Δηλαδή άνθρωποι 600 ευρώ το μήνα να πληρώνουν 6 ευρώ τη μέρα για στάθμευση!

Έτσι λοιπόν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να εξυπηρετούνται από μια αλάνα που βρίσκεται δίπλα από το σούπερ μάρκετ ΜΕΤΡΟ κι όπου μπορούσαν δωρεάν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους. Σήμερα όμως πληροφορήθηκαν πως θα πρέπει να φύγουν από το χώρο καθώς το συγκεκριμένο οικόπεδο θα ασφαλτοστρωθεί προκειμένου να παρκάρουν σε αυτό τα βανάκια και τα μικρά τουριστικά λεωφορεία, μια το αεροδρόμιο ασφυκτιά από την έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Και οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να αντιδράσουν! Που ακριβώς θα σταθμεύουν; Γιατί δεν μεριμνά ο δημος να δώσει μια λύση; Σε αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα μήπως οι κεραίες της δημοτικής αρχής και του Βασίλη Λαμπρινού προσωπικά θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να δώσουν μια κοινωνικά δίκαιη λύση ; Με ενδιαφέρον περιμένουμε κάποια απάντηση !