Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Φώναξαν στον Σπύρο Μπιμπίλα «είσαι φίδι κολοβό» – Ένταση με Νίνου και Αναστασοπούλου

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Φώναξαν στον Σπύρο Μπιμπίλα «είσαι φίδι κολοβό» – Ένταση με Νίνου και Αναστασοπούλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα και την υποβολής ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με το δικαστήριο να οδηγείται σε διακοπή.

Με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του Σπύρου Μπιμπίλα ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη του είχε εκμυστηρευτεί ότι εκείνος είχε σχέση με φίλη του γιου του, την οποία διαψεύδει η πλευρά Φιλιππίδη, η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στη δικαστική αίθουσα.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Σπύρος Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Ταυτόχρονα ακούστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο να τονίζει: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Οι τόνοι συνέχισαν να ανεβαίνουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα απευθυνόμενος στην Ελπίδα Νίνου να της λέει «ντροπή σου» και εκείνη να του ανταπαντά το ίδιο, ενώ, μετά τη διακοπή, άτομα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα «Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: «Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».