Ελλάδα

Δήλωση Κούγια για την υπόθεση Σεμέδο: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν είχα ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Survivor: Σήκωσε... τσουνάμι στη Μύκονο ο Acun Ilicali - Οι επιδείξεις με το πολυτελές σκάφος του

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της 17χρονης κοπέλας που κατηγορεί τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν ακόμη άνδρα για βιασμό, γεγονός που σχολιάστηκε με δεδομένο και το… ποδοσφαιρικό υπόβαθρο της υπόθεσης.

Ο ίδιος ο Κούγιας, που είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, έσπευσε έτσι με επίσημη δήλωσή του να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε την παραμικρή επαφή με τον “ισχυρό άνδρα” του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του ποδοσφαιριστή των “ερυθρόλευκων”.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

“Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο. Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.

Αθήνα, 1/9/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας”