Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: «Θα βάλω τα κλάματα, περιμένω να γίνει καλά» – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του

Σε μακρά στάση αναμονής βρίσκεται η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα και ανακοπές καρδιάς.

Έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από την 28η Μαρτίου οπότε και ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκονταν στα γυρίσματα του talent show «Just2 of us».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή, γιου του αείμνηστου λαϊκού αοιδού Σταμάτη Κόκοτα, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως η σύζυγος και το παιδί τους και η αδελφή του Έλλη.

Η Έλλη, ενημέρωσε μιλώντας σήμερα (27.06.2024) στην εκπομπή «Πρωινό», για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της.

«Θα βάλω τα κλάματα. Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ. Να γυρίσει στην οικογένεια του, στο παιδί του, στη γυναίκα του», είπε με σπαρακτική φωνή.

«Είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει γρήγορα καλά και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος», συμπλήρωσε και εξήγησε πως κάθε ασθενής ειναι διαφορετικός και πως «ο καθένας θέλει το χρόνο του, κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος».

Πριν λίγα 24ωρα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει και η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε πει σχετικά πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

«Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ newsit.gr