Δημόσια Τάξη Κρήτη

Σύλληψη τριών: Αποβιβάστηκαν στο Ηράκλειο με μισό κιλό χασίς

Γιατί στα πλήκτρα Φ και Ξ του πληκτρολογίου υπάρχουν προεξοχές

Τρεις συλλήψεις από τα στελέχη της Περιφερικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 29, 21 και 26 ετών, προχώρησαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στελέχη της Περιφερικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο και τον 21χρονο στον λιμένα Ηρακλείου κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ο 29χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης μία (01) νάιλον συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους πεντακοσίων σαράντα οκτώ γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου (548,7 gr), ενώ ο 21χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, εντός του λιμένα Ηρακλείου εντοπίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος περίμενε στο σημείο τους ανωτέρω και επρόκειτο να αναχωρήσουν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, τρία (03) αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€) .