Ελλάδα

Δολοφονία στον Πειραιά: Στον ανακριτή σήμερα ο 68χρονος

Στον ανακριτή Πειραιά θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 68χρονος, που το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στο κέντρο του Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος δράστης της στυγερής δολοφονίας, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει τον 39χρονο στο παρελθόν.

Μάλιστα μία μέρα είχε ξαπλώσει μπροστά στο πάρκινγκ και δεν άφηνε τα οχήματα να περνούν.

Ο 39χρονος πατέρας, περιγράφεται από τους ανθρώπους της γειτονιάς ως ένας άνθρωπος που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα και πάντα ήταν με το χαμόγελο.
Το χρονικό
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Οι εικόνες από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου στον Πειραιά που έφερε στο φως της δημοσιότητας το in προκαλούν ανατριχίλα. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος επί της οδού Πραξιτέλους όπου φαίνεται καθαρά η εικόνα με τον δράστη να πυροβολεί εξ επαφής τον 39χρονο στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας σωριάζεται στο έδαφος αλλά ο 68χρονος δεν σταματά. Στοχεύει και τον πυροβολεί άλλη μία ή δύο φορές σημαδεύοντας στο κεφάλι. Όλα αυτά μέσα σε 9 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια o ηλικιωμένος άνδρας φεύγει από το σημείο ατάραχος.

ΠΗΓΗ in.gr