Ελλάδα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας (16.01.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 50χρονος που έμενε στο Μοσχάτο είχε δύο κόρες. Η μία πηγαίνει 3η Γυμνασίου και η άλλη 1η Λυκείου.

Η 47χρονη που ομολόγησε πως έσπρωξε την καρέκλα και απαγχονίστηκε ο 50χρονος, ανακρινόταν όλο το βράδυ από τις Αρχές. Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο διαμέρισμά του.

Σε κάποια στιγμή, οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Δείτε εικόνες με τον 50χρονο

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένοςΈγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένοςΈγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένοςΈγκλημα στο Μοσχάτο: Πατέρας 2 παιδιών ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος

«Θα τον σκοτώσω τον π@@στη»

Γείτονας δήλωσε στο newsit.gr πως συνομίλησε με τη γυναίκα λίγη ώρα πριν γίνει ό,τι έγινε. Όπως είπε, η 47χρονη έψαχνε το σπίτι στη γειτονιά του Μοσχάτου.

«Γύρω στις 17.07 χθες έρχεται μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος με ρωτάει αν ξέρω κάποιον κύριο…. Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πέρα. Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε “Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πούστη“. Μια κυρία όμως την φέρνει στην οδό Άνδρου που παλιά την έλεγαν Γράμμου. Γύριζε γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα της και στη συνέχεια έχασα τα ίχνη της», λέει χαρακτηριστικά ο γείτονας.